OM OSS

Christl Riple

Med en visjon og stor lidenskap for å møte mennesket i livet og skape det rommet der sårbarheten og tryggheten viser vei til ditt potensiale ble Vi Tar Praten skapt.

Selv er jeg en sertifisert motivasjonsanalytiker fra Mark Anthony i 2016 sertifisert Leadership by Heart Coach.  Jeg har jobbet med Peter Svennings team som «mor godhjerta», coach og mentor frem til våren 2018.

Min tid som elev, coach og mentor har gitt meg så mye erfaring i det å leve fra hjertet, lære andre å leve i frihet fra det som holder dem tilbake og gjør dem til tilskuere av eget liv, istedenfor skapere av sin egen hverdag.

Jeg tok også videreutdannelse som voksen, i påbygg og sosiologi på Universitetet i Bergen, samt ett års-studie i LBH. I min fartstid har jeg også jobbet mye med barn og unge med spesielle behov og bistått i noen barnevernssaker.

De siste seks årene har jeg jobbet som servicemedarbeider, mentor og lærer innen coaching, både i Leadership by Heart hvor jeg tok min utdannelse, og i prosessen med å bygge opp Coaching by Heart som er et studie for livsmestring og coaching.

Med VTP ønsker vi nettopp at du skal bli kjent din kraft og trer inn i din egen autonomi som skaper av eget liv.

Jeg virkelig brenner for å hjelpe mennesker med å finne sin indre trygghet og drivkraft og har alltid elsket menneskemøter hvor man er åpen og sårbar.

Det er med stor glede jeg tilbyr mine tjenester til deg!